Νέα Προϊόντα Jovi & Toy Color

 Νέα προϊόντα Jovi & Toy Color
 
Χρώματα, πηλός, πολύχρωμες πλαστελίνες, μαρκαδόροι για να μην υπάρχουν όρια στη φαντασία μικρών και μεγάλων!

Τα νέα προϊόντα Jovi και Τoy Color θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους με τα εκπληκτικά χρώματα και τις απίστευτες δυνατότητες τους!

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας “Για μια Σχολική Χρονιά γεμάτη χρώματα και δημιουργία”, η Matalon ξεκίνησε την αποστολή δειγμάτων προϊόντων  Jovi και Τoy Color προς τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία. Σκοπός της είναι η ενημέρωση των δασκάλων σχετικά με την υψηλή ποιότητα και αντοχή, καθώς και των δυνατοτήτων εφαρμογής των ισπανικών και ιταλικών  προϊόντων ζωγραφικής και χειροτεχνίας.

Η ισπανική εταιρεία Jovi εδώ και 75 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη γονιών και δασκάλων σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια των παιδιών δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα (τέμπερες, νεροχρώματα, κηρομπογιές, πηλό, πλαστελίνη κ.α.) μεγάλης αντοχής και εντυπωσιακών χρωμάτων.

Η ιταλική εταιρεία Τoy Color προσφέρει από το 1953 σε μικρούς και μεγάλους μοναδική εμπειρία ζωγραφικής με τους εξαιρετικούς  μαρκαδόρους Toy Color, που έχουν ως βάση το νερό! Η συνεχής έρευνα για την παραγωγή προϊόντων φιλικά προς το περιβάλλον και μέγιστης ασφάλειας εγγυάται την υψηλή ποιότητα τους, ενώ κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Έχοντας ως βάση το νερό,  αφαιρούνται εύκολα σχεδόν από κάθε επιφάνεια ή ρούχο και είναι ασφαλή ακόμη και για παιδιά πολύ μικρής ηλικίας. Τα 12 εντυπωσιακά χρώματα των μαρκαδόρων Toy Color διατίθενται και σε συσκευασίες μονοχρωμίας, ενώ οι τέμπερες, τα νεροχρώματα, οι κηρομπογιές, οι δακτυλομπογιές και ο πηλός Krea συμπληρώνουν τη συλλογή των ποιοτικών προϊόντων ζωγραφικής και χειροτεχνίας Toy Color .

Ζωγραφίστε πάνω σε χαρτί, ύφασμα, πηλό, πλαστελίνη! Δημιουργήστε τα δικά σας γλυπτά από πλαστελίνη, χαρτοπολτό και πηλό! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και εξελίξτε τις δημιουργικές ικανότητες των παιδιών.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Jovi και για τα προϊόντα Toy Color.